Hamburgers speciaal

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2514 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de ui schoon en snipper deze
  2. Pel het knoflookteentje en pers hem uit
  3. Maak de paprika schoon en snijdt hem in stukjes
  4. Was de rode peper, snijdt hem doormidden, verwijder de zaadjes en snijdt hem in stukjes
  5. Doe het gehakt in een kom en meng er de ui, knoflook, paprika, rode peper, paprikapoeder, majoraan, zout en peper door
  6. Kneed hier een stevige massa van
  7. Vorm van het gehaktmengsel 4 ballen en sla deze plat
  8. Verhit de boter in een pan en bak hierin de hamburgers in ongeveer 12 – 15 minuten mooi bruin en gaar
  9. Lekker met patat en appelmoes

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha