Hamlappen met groente in mosterdsaus

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 976 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snij het vlees in blokjes
  2. Meng in een kom 3 eetlepels bloem met wat zout en de cayennepeper
  3. Haal hier de vleesblokjes door
  4. Maak de bleekselderij en worteltjes schoon en snijd ze in plakjes
  5. Kook in een pan met een beetje water en zout de doperwtjes en de worteltjes 4 minuten en laat ze uitlekken
  6. Verhit de boter in een pan en bak hierin de vleesblokjes mooi bruin en gaar
  7. Voeg dan de tijm, bleekselderij, de worteltjes en de doperwtjes erdoor
  8. Roer dan de rest van de bouillon erdoor en dan beetje bij beetje de bouillon
  9. Doe dan de mosterd en de creme fraiche erdoor
  10. Lekker met aardappelpuree

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha