Hamlappen met perzik - pindasaus

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 876 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de uien en knoflookteentjes en snipper deze
  2. Laat de perziken uitlekken, vang het vocht op en snijdt de perziken in kleine stukjes
  3. Bestrooi het vlees met gemberpoeder en zout en snijdt het vlees in blokjes
  4. Verhit wat olie in een pan en bak hierin het vlees in ongeveer 10 minuten mooi bruin en gaar
  5. Verhit in een andere pan ook wat olie en fruit hierin de uien en knoflook goudgeel
  6. Voeg dan de uien, knoflook en perzikstukjes bij het vlees
  7. Voeg dan het perziksap, pindakaas, sambal, ketjap en tomatenpuree toe
  8. Laat dit alles goed warm worden
  9. Lekker met rijst

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha