Hamlappen met witte wijn en olijven

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 850 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijdt de hamlappen in blokjes en bestrooi deze met peper en zout
  2. Pel de uien en knoflook en snipper deze
  3. Maak de champignons schoon en snijdt deze in plakjes
  4. Was de courgette en snijdt deze in blokjes
  5. Snijdt de olijven door midden
  6. Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de blokjes vlees in ongeveer 5 minuten rondom mooi bruin
  7. Voeg dan de uien, knoflook, courgette en champignons toe roerbak dit 8 minuten mee
  8. Doe de witte wijn erbij, breng dit aan de kook en laat dit iets inkoken
  9. Schep de olijven en het paprikapoeder door het groente – vleesmengsel
  10. Roer de maïzena in een kopje met wat water tot een papje en roer dit door het groenten – vleesmengsel
  11. Breng het gerecht op smaak met peper en zout
  12. Lekker met rijst

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha