In bier gestoofd varkensvlees

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1551 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrooi de blokken vlees met wat zout en peper
  2. Verhit de olie in een pan en bak hierin de blokken vlees rondom lichtbruin
  3. Voeg de kleingesneden ui en het uitgeperste teentje knoflook toe en bak deze 2 minuten mee
  4. Voeg de stukjes paprika, de fijngehakte rode peper, de stukjes tomaat, de fijngehakte peterselie, de oregano en de komijn toe
  5. Schep alles goed dooreen en laat het mengsel 2 minuten zachtjes bakken
  6. Voeg het bier toe en breng het geheel aan de kook
  7. Draai de hittebron laag, leg een deksel op de pan en laat alles ± 1 uur zachtjes sudderen tot het vlees gaar is
  8. Serveer het vlees in de biersaus

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha