Indiase Kalkoencurry

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 866 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snij de kalkoenfilet in stukjes en bestrooi ze met wat peper en zout
  2. Pel de uien en de knoflookteentjes en snipper ze fijn
  3. Verhit de olie in een pan roer de currypasta erdoor, goed roeren anders verbrand het
  4. Voeg het vlees toe en bak dit 5 minuten mee
  5. Voeg dan de uien en knoflook toe en bak deze even
  6. Giet de bouillon erbij en laat het 10 minuten zachtjes sudderen
  7. Roer de bloem door de zure room
  8. Haal het vlees van de hittebron en roer het zure room- bloemmengsel erdoor, zodat er een gladde saus ontstaat
  9. Lekker met rijst

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha