Indische hamlappen met groente

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1239 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Strooi wat zout en peper over de hamlappen, smeer ze in met sambal en snijd ze in blokjes
  2. Maak de sperziebonen schoon en breek ze een keer doormidden
  3. Maak de worteltjes schoon en snijd ze in dunne plakjes
  4. Maak de prei schoon en snijd ze in dunne ringen
  5. Was de taugé en laat hem uitlekken
  6. Verhit de olie in de wok en bak hierin het vlees mooi bruin
  7. Voeg dan de sperziebonen, worteltjes en de ketjap toe
  8. Laat dit 15 minuten zachtjes sudderen
  9. Doe dan de taugé en de prei erbij en bak deze een paar minuten mee
  10. Lekker met rijst

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha