Involtino kalfsvink met Parmaham en salie

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 839 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Plet de kalfsschnitzels tussen folie
  2. Maak ze zo dun mogelijk zonder dat ze kapot gaan, of vraag uw slager dit voor u te doen
  3. Leg op elke plak vlees twee plakken Parmaham
  4. Kruid met peper en eventueel een beetje zout (de ham is al aardig zout)
  5. Snijd de augurken in dunne plakjes en strooi ze samen met de gehakte kruiden en de rozijnen op de ham
  6. Rol het vlees op en steek het vast met een houten prikker
  7. Giet wat olijfolie in een braadslede en bak de rolletjes snel rondom bruin
  8. Giet nog wat olijfolie over de rolletjes en braad ze halfgaar in een op 175(C voorverwarmde oven in circa 10 minuten
  9. Blus de braadslede af met de sherry en laat het geheel nog circa 5 minuten in de oven verder stoven
  10. Het kalfsvlees moet van binnen nog ros‚ en sappig zijn

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha