Kalfsborst met tutti frutti gevuld

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 710 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng 1/2 liter water aan de kook
  2. Hang het zakje thee erin en laat de thee circa 5 minuten trekken
  3. Verwijder het theezakje
  4. Laat de tutti frutti circa 8 uur weken in de thee
  5. Wrijf de kalfsborst of de fricandeau in met zout en peper
  6. Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees rondom bruin
  7. Braad het vlees afgedekt circa 20 minuten
  8. Pel en snipper de ui
  9. Giet de tutti frutti af
  10. Bak de ui circa 1 minuut met het vlees mee
  11. Strooi het chilipoeder, de majoraan en het bouillonpoeder erover en schep de tutti frutti en de wijn erdoor
  12. Braad het vlees in nog circa 30 minuten zachtjes gaar
  13. Leg het vlees op een plank en laat het onder aluminiumfolie circa 5 minuten rusten
  14. Maak het aardappelmeel aan met 1 eetlepel koud water en roer dit door de tutti frutti
  15. Snijd het vlees in dunne plakken en leg deze dakpansgewijs op zes borden
  16. Schep de tutti frutti ernaast
  17. Garneer met toefjes peterselie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha