Kalfsniertjes in wijnsaus

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1658 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd vet en vliezen van de niertjes af
  2. Blancheer de niertjes 3 minuten in een pan kokend water
  3. Spoel de niertjes af onder koud stromend water en laat ze uitlekken
  4. Snijd de geblancheerde niertjes in vrij dunne plakken en bestrooi deze met wat zout en peper
  5. Verhit de olie in een pan en bak hierin de plakken nier snel rondom bruin
  6. Neem de plakken nier uit de pan en houd ze apart
  7. Fruit de kleingesneden ui 3 minuten in de in de pan achtergebleven olie
  8. Voeg de fijngehakte peterselie toe en fruit deze even mee
  9. Voeg de witte wijn, de apart gehouden plakken nier en de blokjes aardappel toe
  10. Laat alles bij matige hitte door en door warm worden
  11. Leg de plakken nier op een schaal en schenk er de saus over

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha