Kalfsvlees Marsala

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1414 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Vermeng de bloem met peper, zout, oregano, basilicum en paprika en haal de vleeslapjes door dit mengsel
  2. Verhit de olie in een koekepan en sauteer het kalfsvlees tot het goudbruin is
  3. Haal het vlees uit de pan en leg het in een ovenschotel
  4. Doe de uien in de koekepan en sauteer ze tot ze goudbruin zijn
  5. Voeg de champignons toe en sauteer nog enkele minuten
  6. Voeg de wijn en de peterselie toe en laat inkoken
  7. Voeg de kalfsfond toe en breng aan de kook
  8. Giet de saus over het kalfsvlees in de ovenschotel, dek af en braad 20 minuten in de oven (180°C)

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha