Kalkoen Stroganoff

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 924 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijdt de kalkoenfilets in blokjes en bestrooi deze met wat peper en zout
  2. Ontvel de tomaten en snijdt ze in blokjes
  3. Maak de ui schoon en snipper deze
  4. Maak de champignons schoon en snijdt ze in plakjes
  5. Snijdt de augurken in kleine stukjes
  6. Verhit de olie in een pan en bak hierin het vlees mooi bruin, draai de hittebron wat lager en laat het vlees in ongeveer 10 minuten gaar worden
  7. Haal dan het vlees uit de pan en doe de zure room, citroensap, mosterd, tomatenpuree en cognac bij het braadvet
  8. Roer de ui en tomaten erdoor en kook deze zachtjes een paar minuten mee
  9. Verhit in een koekenpan de boter en bak hierin eventjes de champignons
  10. Doe dan de champignons met de augurk en de kalkoenreepjes door de saus en laat het gerecht goed warm worden
  11. Strooi tenslotte nog wat peterselie over het gerecht
  12. Lekker met rijst

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha