Kalkoen onder een deegkorstje

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 718 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak de kalkoenfiletreepjes in wat olie met de spekreepjes, kippenlevertjes, ui, prei, champignons, wat tijm en majoraan
  2. Strooi er wat bloem over, voeg in delen de bouillon toe en roer er van het vuur af 2 eierdooiers door
  3. Verdeel dit over 4 ovenschaaltjes
  4. Snijd uit 1-2 bladerdeeglapjes 1 cm brede repen en zet die met ei op de rand van de schaaltjes vast
  5. Snijd uit 4 andere deeglapjes dekseltjes ter grootte van de ovenschaaltjes, druk die op de deegranden, bestrijk ze met ei en zet de schaaltjes bij 200 °C 35-40 minuten in de oven

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha