Kalkoenbiefstukjes gevuld

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 780 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Overgiet de kalkoenbiefstukjes met sherry en laat ze 1/2 uur marineren
  2. Hak de hazelnoten klein, snijd de Vooraf en Toe in blokjes en vermeng die met de honing en de kruiden
  3. Snijd de kalkoenbiefstukjes als een envelopje open en bekleed de wanden met spinazie (2 blaadjes per biefstukje)
  4. Vul de biefstukjes met het roomkaas-hazelnootmengsel en steek de opening dicht
  5. Verhit in een braadslee de bakboter en maïskiemolie en bak de biefstukjes rondom lichtbruin
  6. Dek de braadslee met aluminiumfolie af (leg de biefstukjes met de opening naar boven), zet hem in een oven van 200 C en laat het vlees in 40-50 minuten gaar worden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha