Kalkoenbiefstukjes met avocadosaus en sinaasappel

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 885 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snipper het sjalotje
  2. Schil boven een kom de sinaasappel dik tot het vruchtvlees en snij de partjes tussen de vliesjes (bewaar het sap)
  3. Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes en besprenkel met sinaasappelsap
  4. Bestrooi de kalkoen met peper en zout en bak 10 minuten in de boter, halverwege keren
  5. Verhit de olie in een steelpan en fruit het sjalotje 1 minuut aa
  6. Verkruimel het bouillonblokje erboven, voeg 2 dl water toe en laat 2 minuten zachtjes koken
  7. Roer de crème fraîche erdoor
  8. Doe de avocado erbij en laat 2 minuten sudderen, af en toe roeren
  9. Sinaasappelpartjes erbij en ½ minuut meewarmen
  10. Verdeel de kalkoen over 4 borden, schep de saus eromheen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha