Kalkoenborst in romige kruidensaus

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1439 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de uien
  2. Verhit de olie samen met de boter en bak het vlees hierin snel rondom bruin
  3. Bestrooi het vlees met zout en peper
  4. Bak de uien 5 minuten zachtjes mee
  5. Schenk de slagroom erbij en laat het vlees met de deksel op de pan zachtjes in 45 minuten gaar worden
  6. Bedruip het af en toe
  7. Neem het vlees uit de pan en houd het warm
  8. Pureer het stoofvocht in een roerzeef of keukenmachine
  9. Doe de gepureerde saus terug in de pan en voeg de wijn toe
  10. Laat de saus nog even koken
  11. Neem de pan van het vuur en roer de kruiden erdoor
  12. Breng de saus op smaak met zout, peper en enkele druppels citroensap
  13. Snijd het vlees in plakken en geef de saus er apart bij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha