Kalkoenfilet met Chinese kool

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 912 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Haal acht bladeren van de Chinese kool
  2. Was ze en blancheer ze een paar seconden in kokend water
  3. Spoel ze onmiddellijk af onder de koude kraan en laat ze uitlekken
  4. Snijd de resterende kool in dunne reepjes
  5. Hak de noten grof
  6. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de spekblokjes bruin
  7. Voeg dan de reepjes kool toe en bak deze 5 minuten mee
  8. Haal dan de pan van de hittebron
  9. Snijd de kalkoenfilet in reepjes
  10. Bestrooi ze met peper en zout en bestuif ze met de bloem
  11. Verhit de rest van de olie en bak hierin de kalkoenreepjes mooi bruin
  12. Neem ze uit de pan en strooi de gehakte noten er over
  13. Vet een bakplaat in en leg hier de geblancheerde koolbladeren op
  14. Leg op ieder blad een plak kaas en verdeel hierop het koolmengsel
  15. Leg hierop de kalkoenreepjes
  16. Vouw de koolbladeren dicht en steek ze vast met prikkers
  17. Bak de pakketjes een 15 minuten in een voor opverwarmde oven van 150 graden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha