Kalkoenfilet met bloemkool en broccoli

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1266 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijdt de kalkoenfilets in blokjes en bestrooi ze met peper en zout
  2. Pel de ui en het knoflookteentje en snipper deze
  3. Maak de winterwortel schoon en snijdt hem in blokjes
  4. Maak de bloemkool en broccoli schoon en verdeel ze in roosjes
  5. Verhit de olie in een wok en fruit hierin de ui en knoflook glazig
  6. Doe dan de kalkoenfilets erbij en bak dit bruin
  7. Voeg dan de winterwortel, bloemkool en broccoli toe en roebak dit ongeveer 5 tot 8 minuten tot de groenten beetgaar is
  8. Voeg dan de wijn en olijven toe en laat het nog 5 minuten zachtjes pruttelen
  9. Lekker met macaroni
  10. Bron: www
  11. keukentips
  12. nl

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha