Kalkoenfilet met ham en kaas

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1028 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Vet een ovenschaal in
  2. Maak de champignons schoon en snijdt ze in plakjes
  3. Strooi wat peper en zout over de kalkoenfilets
  4. Verhit de boter in een pan en bak hierin de kalkoenfilets in ongeveer 10 minuten mooi bruin en gaar
  5. Haal dan de filets uit de pan en leg ze in de ovenschaal
  6. Bak in het achtergebleven bakvet de champignons mooi bruin
  7. Leg op iedere kalkoenfilet een plak ham en schep daar de champignons op
  8. Giet de bouillon in de schaal en strooi de geraspte kaas erover
  9. Zet de schaal ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten is

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha