Kalkoenfilet met zilveruitjes en mosterd

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 902 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrooi de kalkoenfilets met wat peper en zout
  2. Bak in een pan de spekblokjes uit en haal ze dan uit de pan
  3. Bak in het spekvet de kalkoenfilets aan beide kanten mooi bruin
  4. Doe dan de spekblokjes en de rode wijn erbij
  5. Voeg de bouillon en de zilveruitjes toe
  6. Leg een deksel op de pan, draai de hittebron laag en laat alles 30 minuten zachtjes stoven
  7. Roer in een kopje de maïzena met wat water tot een papje
  8. Neem de kalkoenfilets uit de pan, leg ze op een schaal en houd ze warm
  9. Roer de slagroom en de mosterd door het stoofvocht en bind de saus met het maïzenapapje
  10. Breng zonodig de saus op smaak met peper en zout
  11. Schenk de saus over de kalkoenfilets en bestrooi het met peterselie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha