Kalkoengehaktballetjes met rode kool1

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 807 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de rode kool in een pan met weinig water en de azijn 5 minuten
  2. Pel intussen de sjalot en snijd hem klein
  3. Meng de sjalot en de melk door het gehakt
  4. Rol van het gehakt 10 balletjes
  5. Verhit de boter in een pan en bak de balletjes hierin in 5 minuten rondom bruin
  6. Laat de rode kool in een vergiet goed uitlekken
  7. Schep de gehaktballetjes uit de pan op een bord
  8. Bak in het achtergebleven bakvet de rode kool met het kaneelpoeder en de marmelade al omscheppend 2 minuten
  9. Leg de gehaktballetjes op de kool en verwarm het gerecht afgedekt nog 5 minuten op laag vuur
  10. Kook de rode kool in een pan met weinig water en de azijn 5 minuten
  11. Pel intussen de sjalot en snijd hem klein
  12. Meng de sjalot en de melk door het gehakt
  13. Rol van het gehakt 10 balletjes
  14. Verhit de boter in een pan en bak de balletjes hierin in 5 minuten rondom bruin
  15. Laat de rode kool in een vergiet goed uitlekken
  16. Schep de gehaktballetjes uit de pan op een bord
  17. Bak in het achtergebleven bakvet de rode kool met het kaneelpoeder en de marmelade al omscheppend 2 minuten
  18. Leg de gehaktballetjes op de kool en verwarm het gerecht afgedekt nog 5 minuten op laag vuur

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha