Kalkoenlapje met Marsalasaus

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1178 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kruid de kalkoenlapjes aan beide kanten met flink wat peper en weinig zout
  2. Snijd de lapjes open, verdeel de Parmaham erover en plooi ze dicht
  3. Druk het geheel flink aan, zodat de lapjes niet loskomen
  4. Bind ze desnoods met keukentouw op
  5. Smelt in een braadpan 50 gr boter en bak hierin de kalkoenlapjes op een niet al te hoog vuur 10 minuten
  6. Snijd de champignons in plakjes
  7. Voeg na 5 minuten de gesneden champignons aan toe en laat nog 5 minuten verder gaar bakken
  8. Overgiet met de Marsala, de room en de kippenbouillon en laat het geheel nog enkele minuten doorkoken
  9. Breng zo nodig op smaak met nog wat peper en zout

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha