Kalkoenrago1

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 859 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui
  2. Verhit de boter in een braadpan en fruit de ui ca 2 minuten
  3. Bestrooi de blokjes kalkoenfilet met peper en zout en bak ze al omscheppend rondom bruin
  4. Temper het vuur en laat de kalkoen en ca 5 minuten gaar worden
  5. Strooi de bloem erover en voeg scheutje voor scheutje de bouillon toe
  6. Breng de saus al roerend aan de kook en laat hem ca 5 minuten zachtjes koken
  7. Klop de paturain door de saus tot deze smelt
  8. Breng de ragoût op smaak met paprikapoeder, Worchestershiresaus, peper en zout
  9. Verwarm de kalkoenragoût door en door
  10. Schep de ragoût in een schaal en strooi er bieslook over

Reageer zelf op dit recept

kaptcha