Kalkoenrolletjes Vietnamese

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 726 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Sla de kalkoenfilets tussen plasticfolie met een groot mes plat en wrijf ze in met zout en peper
  2. Vermeng het gehakt met de gember, 1 eetlepel koriander, 1 eetlepel bieslook, zout en peper
  3. Verdeel het gehakt over de filets, rol ze op en bind ze met een stukje keukentouw vast
  4. Bak de rolletjes in de boter in ± 5 minuten rondom bruin
  5. Schenk de bouillon en de slagroom erbij en laat het gerecht nog ± 30 minuten op zacht vuur gaar worden
  6. Neem de rolletjes uit de pan
  7. Roer 1 eetlepel koriander, 1 eetlepel bieslook, zout en peper door de saus en serveer de saus over de rolletjes

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha