Kalkoenschnitzel met kokoskorstje en banaan

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 829 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Wrijf de schnitzel in met zout
  2. Vermeng de kokos en kerriepoeder op een bord
  3. Klop het ei in een diep bord los
  4. Haal de kalkoenschnitzel eerst door het ei en wentel ze dan door het kokosmengsel
  5. Druk de kokos goed aan
  6. Pel de bananen en halveer ze in de lengte
  7. Snijd de banaanhelften elk in vier stukken
  8. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de kalkoenschnitzels in ca 6 minuten gaar en bruin
  9. Leg ze op een schaal en houd ze warm
  10. Bak in het bakvet (eventueel nog wat extra olie) de stukken banaan snel bruin
  11. Leg de gebakken banaan op de kalkoenschnitzels

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha