Kalkoentournedos met yoghurt-tandoorisaus

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 866 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snipper het sjalotje, snij de bleekselderij in kleine stukjes en knip de peterselie boven een kopje
  2. Wrijf de tournedos in met 2 cth tandoorikruiden
  3. Verhit de boter en bak de tournedos in 8 minuten gaar en bruin, schep op een bord en hou warm onder alufolie
  4. Bak in het bakvet sjalot en bleekselderij zachtjes 2 minuten
  5. Pers de knoflook erboven uit
  6. Roer de rest van de tandoorikruiden en het bloem door de yoghurt en roer de yoghurt door het bleekselderijmengsel
  7. Roer 1 minuut zachtjes tot een gebonden saus ontstaat
  8. Op smaak brengen met zout
  9. Leg de tournedos op 2 borden en lepel de saus erover en ernaast
  10. Bestrooi met peterselie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha