Kentuky kipdrumsticks met kerrie-gembersaus

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1366 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de drumsticks in ruim water met de bouillontabletten in ± 10 minuten gaar, dep ze met keukenpapier droog en wrijf de kip in met de kipkruiden
  2. Verwarm de frituurolie
  3. Verkruimel de cornflakes met een deegroller
  4. Klop een glad beslag van de eieren met 1 dl melk en de bloem en roer de cornflakes erdoor
  5. Wentel de drumstick door het beslag en frituur ze stuk voor stuk in de olie in ± 5 minuten goudbruin en knapperig
  6. Laat de drumsticks op keukenpapier uitlekken
  7. Bereid intussen de kerriesaus met de rest van de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking
  8. Roer de gember en de bieslook door de saus en laat de saus door en door warm worden
  9. Leg de koolbladeren half in elkaar op een schaal en leg de kip erop
  10. Serveer de kip met de kerriesaus
  11. Lekker met friet en een frisse groene salade

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha