Kip in duizendjarige bouillon

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 939 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Sla de gember plat en snijd de lente-uitjes in stukjes van 4 cm
  2. Vermeng dit met de overige ingrediƫnten van de duizendjarige bouillon en breng het geheel in een grote pan aan de kook
  3. Was de kip onder stromend water en verwijder de uiteinden van de vleugels en poten
  4. Voeg de kip toe aan de bouillon en breng het geheel net tegen de kook aan
  5. Zet het vuur laag en kook de kip 45 minuten
  6. Schuim zo af en toe de bouillon af
  7. Draai de kip om na 15 minuten
  8. Laat de kip afkoelen in het vocht
  9. Droog de kip af en smeer hem in met 1 theelepel sesamolie
  10. Hak de kip in stukken
  11. Snijd 1 lente-ui in dunne reepjes
  12. Leg de kip op een schaal en garneer met de reepjes lente-ui

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha