Kip tropicana

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 609 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui en snijd de worteltjes in schuine stukjes
  2. Rooster de cashewnoten met de kokos in een droge koekenpan goudbruin
  3. Bestrooi de kipfilets met peper en zout
  4. Verhit de boter in een ruime braadpan en bak de kipfilets rondom goudbruin
  5. Voeg de ui en de worteltjes toe en bak deze 5 minuten mee
  6. Voeg de gember, de marmelade en de fruitcocktail met het sap toe en breng het geheel aan de kook
  7. Strooi er de santenmix over, schep het goed om en stoof de kipfilets in ± 10 minuten gaar
  8. Garneer met de cashewnoten en de kokos
  9. Lekker met rijst

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha