Kipballetjes pikant warm

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 618 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. 200 gr gerookte kipfilet met 50 gr gekookte rijst en 1/2 rode peper pureren
  2. 1 ei, 1 eetlepel fijngesneden koriander, 1 theelepel geraspte gemberwortel, 1 theelepel geraspte limoenschil, zout, peper en 1 eetlepel Chinese sojasaus erdoor roeren
  3. Van kipmengsel ± 30 balletjes vormen en deze 30 minuten in koelkast leggen
  4. Frituurolie verhitten
  5. 50 gr rijstnoedels verkruimelen
  6. Kipballetjes achtereenvolgens door bloem, losgeklopt ei en verkruimelde noedels wentelen
  7. Balletjes in hete olie ± 3 minuten bakken
  8. Aan spiesjes serveren

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha