Kipburger met radicchio en blauwe kaas-mayonaise

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 805 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de grill voor op de hoogste stand
  2. Verbrokkel 1/4 van de gorgonzola, wrijf de rest door een zeef en roer er de mayonaise en de yoghurt door
  3. Halveer de broodjes en bestrijk ze met kruidenboter
  4. Leg de broodjes met de beboterde zijde naar boven onder de hete grill en laat ze licht kleuren
  5. Verhit de rest van de boter en bak de kipburgers om en om bruin
  6. Snijd de komkommer en de tomaat in dunne plakken
  7. Verdeel de radicchio, 2/3 van de tuinkers, de kipburgers, de komkommer, de tomaat en de blauwe kaas-mayonaise over de broodjes
  8. Garneer met de rest van de tuinkers en serveer de kipburgers met frieten of een aardappel-mosterd-salade

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha