Kipcurry met roergebakken spinazie1

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 659 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit 3 eetlepels olie in een wok en roerbak de kip, de aardappel en de ui hierin ± 4 minuten
  2. Voeg de Chicken Curry Masala mix en de amandelen toe en bak die op matig vuur ± 5 minuten mee
  3. Roer de yoghurt met de maïzena glad en schenk dit bij de kip
  4. Laat het gerecht nog ± 30 minuten sudderen tot de kip gaar is
  5. Bak intussen de knoflook in 1 eetlepel olie in ± 3 minuten lichtbruin
  6. Voeg de spinazie toe, laat die op hoog vuur al omscheppend slinken en verdeel de spinazie over de kipcurry

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha