Kipcurry met yoghurt romige

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 790 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°
  2. Snij de kip in 8 stukken en wentel door het bloem/kuncitmengsel
  3. Schroei de stukken dicht in de hete olie, leg dan in een schaal met vuurvaste deksel
  4. Bak in dezelfde koekenpan ui en knoflook bruin
  5. Doe djinten en kuncit erbij en laat 2 minuten meebakken
  6. Voeg bouillon, laurier, tomatenpuree, citroensap en munt toe, zout en peper en breng al roerend langzaam aan de kook
  7. Giet de saus over de kip, doe de deksel op de schotel en stoof 45-50 minuten in de oven
  8. Haal de kip eruit, hou warm
  9. Verhit de saus, voeg room, yoghurt en amandelen toe
  10. Leg de kip dan terug in de saus

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha