Kipcurry uit de R

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 613 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Zet de römertopfschaal en -deksel ca
  2. 10 minuten in koud water
  3. Snijd de kipfilet in blokjes en bestrooi met zout, cayennepeper en kerriepoeder
  4. Schil de appel en snijd deze in stukjes
  5. Verwarm de bouillon in een steelpan en los al roerend de mangochutney erin op
  6. Roer de appel en de rozijnen erdoor
  7. Neem de römertopf uit het water en leg de blokjes kipfilet in de schaal
  8. Schenk het chutneymengsel erover
  9. Zet de deksel erop
  10. Zet de römertopf in de oven en schakel deze in op 220 °C
  11. Laat de kipcurry in ca
  12. 50 minuten gaar worden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha