Kipfajitas mojito rode bonensalade in pitabroodje

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1146 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Begin 2 dagen van tevoren met de voorbereiding
  2. Meng alle ingrediënten voor de saus (mojito) en laat 1 nacht marineren
  3. De volgende dag: meng voor de marinade (fajitas) 4 eetlepels mojito met de mosterd, sojasaus, zout en peper
  4. Schep de reepjes kip erdoor en laat die 1 nacht marineren
  5. Verwarm de oven voor op 180°C
  6. Laat de reepjes kip uitlekken
  7. Verhit de olie en bak de kip ± 5 minuten
  8. Meng de bonensalade met de ui, tomaat en salsa
  9. Verwarm de pitabroodjes in de oven en vul de warme pitabroodjes met de reepjes kip en wat salade
  10. Geef de rest van de salade, de zure room en de rest van de mojito er apart bij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha