Kipfilet in briesaus

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 726 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de ui schoon en snipper hem fijn
  2. Ontvel de tomaten en snijd ze in blokjes
  3. Haal de witte korst van de brie en snijd in kleine blokjes
  4. Strooi wat zout en peper over de kipfilets
  5. Verhit de boter in een pan en bak hierin de kipfilets bruin en gaar
  6. Verwarm in een steelpan de slagroom (het mag beslist niet koken)
  7. Als de slagroom warm is voeg dan de stukjes brie toe en laat dit smelten
  8. Roer een papje van de maïzena en een beetje water en schenk dit bij het slagroom-brie mengsel
  9. Voeg dan de peperkorrels, stukjes tomaat en ui toe
  10. Laat de saus warm worden
  11. Leg de kipfilets op een schaal en schenk er de saus over

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha