Kipfilet in kruidenjasje met gestoofde radijsjes1

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 680 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrooi de kipfilets met zout en peper
  2. Pureer de spinazie met de peterselie, de dragon, de basilicum en de eieren in een blender en meng de ma?zena erdoor
  3. Verhit de olie in een koekenpan
  4. Haal de kipfilets door het beslag en bak ze in 10-15 minuten rondom goudbruin en gaar
  5. Smelt voor de radijsjes de boter in een pan en stoof de radijsjes met de kummel in 10 minuten gaar
  6. Bestrooi ze met zout en peper
  7. Snijd de kipfilets schuin in plakken en leg die op de warme borden
  8. Leg de radijsjes erbij en garneer met bieslook
  9. Lekker met een aardappelsalade

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha