Hak de noten fijn en houd enkele noten achter voor de garnering
Verhit de boter in een braadpan, bak de kipfilets in ± 5 minuten
rondom bruin en neem ze uit de pan
Bak de ui samen met de geperste knoflook ± 3 minuten
Voeg de kaneel, de ketoembar en het chilipoeder toe en bak dit al roerend
± 1 minuut
Voeg de gezeefde tomaten, de chocolade en het bouillontablet toe, breng
het mengsel aan de kook en laat het zonder deksel en onder af en toe
roeren ± 3 minuten inkoken
Roer de rozijnen erdoor
Leg de kipfilets weer in de saus en laat ze zonder deksel op zacht vuur in
± 8 minuten gaar worden
Neem ze uit de pan en leg ze op een voorverwarmde schaal
Hak de peterselie en roer deze, samen met de gehakte noten door de
saus
Maak de saus af met de room
Serveer de kipfilets met de saus en garneer het gerecht met de
achtergehouden noten