Kipfilet met avocado

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1207 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de kipfilets in reepjes en bestrooi ze met peper en zout
  2. Pel de ui en het knoflookteentje en snipper deze
  3. Maak de prei schoon en snijd deze in dunne ringetjes
  4. Maak de paprika schoon en snijd deze in kleine reepjes
  5. Schil de avocado, snijd hem doormidden en verwijder de pit
  6. Snijd het vruchtvlees in stukjes en besprenkel dit met wat citroensap
  7. Snijd de gemberbolletjes in stukjes
  8. Verhit de olie in een wok en fruit hierin de ui en knoflook eventjes
  9. Voeg dan de kipfilet toe en roerbak dit tot de kipfilet begint te kleuren
  10. Doe dan de prei en paprika erbij en roerbak dit alles nog een paar minuten
  11. Schep dan de avocado, cashewnoten, sojasaus en gember er door
  12. Laat het gerecht goed warm worden
  13. Lekker met rijst

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha