Kipfilet met avocado1

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 887 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de kipfilets in reepjes en bestrooi deze met peper en zout
  2. Pel de ui en het knoflookteentje en snipper deze
  3. Maak de prei schoon, snijd deze in dunne ringetjes, was deze en laat de ringetjes uitlekken
  4. Maak de paprika schoon en snijd deze in kleine reepjes
  5. Schil de avocado, snijd deze door midden, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in reepjes
  6. Verhit de olie in een pan en bak hierin de kipfilet mooi bruin en gaar
  7. Voeg dan de ui en knoflook toe en fruit deze een paar minuten mee
  8. Doe dan de prei en paprika erbij en bak dit ook een paar minuten mee
  9. Schep dan de avocado, cashewnoten, sojasaus en gemberpoeder erdoor en laat het gerecht goed warm worden
  10. Breng het zonodig nog op smaak met peper en zout
  11. Lekker met rijst

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha