Kipfilet met bacon en kaas

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 751 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Wrijf de kipfilets in met zout, peper en basilicum
  2. Verhit de boter in een koekenpan en bak de plakjes bacon daarin in 1 minuut uit
  3. Bak de kipfilets in hetzelfde bakvet, onder af en toe keren, in 10 minuten goudbruin en gaar
  4. Verwarm intussen de grill voor op de hoogste stand
  5. Verwijder de korstjes van de kaas en snijd er 4 rondjes uit
  6. Leg de kipfilets in een platte ovenschaal en verdeel er de bacon over
  7. Leg de kaasrondjes op de bacon
  8. Laat de kaas op het rooster vlak onder de grill in 1 minuut smelten
  9. Neem de schaal uit de oven en garneer met verse basilicum

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha