Kipfilet met bananen

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 613 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snij de kipfilets in blokjes en bestrooi ze met wat peper en zout
  2. Maak de prei schoon, snij hem in ringen, was ze en laat ze uitlekken
  3. Verhit in een wok wat olie en bak hierin de kipfilet bruin
  4. Doe dan de prei en kerrie erbij en laat dit eventjes meebakken
  5. Voeg dan de bouillon en kokosmelk toe en laat het zachtjes 10 minuten sudderen
  6. Pel de bananen, snijd ze in plakjes en besprenkel ze met citroensap
  7. Schep de bananenplakjes door het kipmengsel en laat alles goed warm worden
  8. Breng het zonodig nog op smaak met wat peper, zout en citroensap
  9. Lekker met rijst

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha