Kipfilet met bleekselderij en gember

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1638 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de kipfilet in reepjes en strooi er wat zout en kerriepoeder over
  2. Maak de ui schoon en snipper deze
  3. Maak de bleekselderij schoon en snijd ze in stukjes
  4. Pel het knoflookteentje en pers hem uit
  5. Schil het stukje gemberwortel en snijd hem fijn
  6. Laat de ananas uitlekken
  7. Verhit wat olie in de wok en roerbak hierin de kipfilet mooi bruin
  8. Voeg dan de ui, knoflook en gemberwortel toe en bak deze een paar minuten mee
  9. Voeg de bleekselderij toe en roerbak dit 5 minuten mee
  10. Voeg de ananasstukjes toe en laat deze warm worden
  11. Voeg dan nog wat zout, wat peper en de koriander toe
  12. Lekker met rijst

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha