Kipfilet met broccoli1

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 546 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Roer de ma?zena, 2 eetlepels ketjap, de sherry en peper door elkaar en gebruik dit als marinade
  2. Leg hier het fijngesneden vlees ? 20 minuten in
  3. Haal de blaadjes van de broccoli en snijd hem in zo gelijk mogelijke roosjes
  4. Kook de broccoli ? 4 minuten in water met zout en neem ze dan uit de pan
  5. Gooi de roosjes direct in koud water, dan blijven ze mooi groen
  6. Laat ze afkoelen en uitlekken
  7. Verhit een droge koekenpan, rooster de sesamzaadjes daarin goudgeel en zet ze apart
  8. Verhit de olie in de warme pan
  9. Laat het vlees uitlekken en bak het in de olie bruin
  10. Roerbak de broccoli Als het vlees is gebraden en voeg het sesamzaad toe
  11. Roer de bouillon door de rest van de marinade en giet dit in de pan
  12. Laat het mengsel dan op hoog vuur 2-3 minuten koken en breng op smaak met citroensap, cayennepeper, ketjap en sambal
  13. Geef er witte rijst bij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha