Kipfilet met champignons2

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1238 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de kipfilet in blokjes
  2. Meng in een schaal de ketjap, sherry en de chilisaus door elkaar en schep hier de kipfiletblokjes door
  3. Laat het vlees 30 minuten marineren
  4. Maak de uien schoon en snipper deze fijn
  5. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren
  6. Maak de paprika schoon en snijd hem in kleine reepjes
  7. Laat de kipfiletblokjes in een zeef uitlekken en vang de marinade op
  8. Roer de maïzena door de marinade
  9. Verhit in de wok 2 eetlepels olie en bak hierin de kipfilet mooi bruin en gaar
  10. Haal het vlees uit de wok en doe de rest van de olie in de wok
  11. Fruit hierin de ui eventjes en voeg dan de paprika en champignons toe en roerbak dit een paar minuten
  12. Giet de marinade erbij en breng het aan de kook
  13. Roer de kipfiletblokjes door de groenten en laat dit goed warm worden
  14. Breng het op smaak met wat zout

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha