Kipfilet met champignonsaus1

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 601 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de boter in een pan en bak de kipfilet in ? 15 minuten rondom bruin en gaar
  2. Neem de kipfilet uit de pan en laat hem afkoelen
  3. Bewaar de overgebleven boter
  4. Snijd de kipfilet in dunne reepjes
  5. Dit lukt het best als u hem eerst doormidden snijdt
  6. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes
  7. Verbrokkel de Boursin niet te klein
  8. Verhit de boter opnieuw, voeg de reepjes kipfilet toe en verwarm ze al omscheppend
  9. Voeg de plakjes champignon toe en verwarm ook deze al omscheppend
  10. Voeg de onverdunde champignonsoep toe en verwarm het geheel al roerend
  11. Roer er tenslotte de Boursin door
  12. Lekker met een salade en pasta naar keuze
  13. De pasta wordt extra lekker als u aan het kookwater een tuinkruidentablet toevoegt

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha