Kipfilet met champignonsaus2

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 588 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes
  2. Bestrooi de kipfilets met wat peper en zout
  3. Verhit de boter in een pan en bak hierin de kipfilets mooi brui en gaar
  4. Haal dan het vlees uit de pan
  5. Bak in het achter gebleven bakvet de champignons 5 minuten
  6. Roer dan de bloem erdoor en beetje bij beetje de bouillon
  7. Blijf roeren tot er een gebonden saus ontstaat
  8. Roer dan de koffieroom, gehakte peterselie en eventueel nog wat peper en zout
  9. Warm de kipfilets op in de saus
  10. Leg dan de kipfilets op een schaal en schenk de saus erover

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha