Kipfilet met citroen-olijvenjus

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 695 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit 2 lepels boter
  2. Bestrooi de kip rondom met de kruiden en bak rondom bruin in 12 minuten
  3. Was de prei en snij in stukken van 5 cm
  4. Verhit de rest van de boter in een andere pan en bak de prei in 10 minuten op laag vuur beetgaar
  5. Pers de citroen uit, snij de olijven in stukjes
  6. Bereid de puree volgens de verpakking
  7. Leg de kip op de borden
  8. Roer door het achtergebleven kip-braadvet citroensap, olijven en 2 lepels water, roer de aanbaksels los
  9. Schep puree en prei op de borden naast de kip en schep de citroen-olijvenjus erover

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha