Kipfilet met gember Thaise roergebakken

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 639 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Week de paddestoelen 20 minuten in heet water, giet af, verwijder de stelen en snij de kapjes in reepjes
  2. Snij de kip in smalle reepjes
  3. Snipper de knoflook en snij de ui in halve ringen
  4. Schil en snipper de djahé
  5. Snij de peper in smalle reepjes
  6. Verhit de olie en fruit de knoflook goudbruin
  7. Doe de kip erbij en roerbak tot ze wit zijn (±2 minuten)
  8. Doe gember, paddestoelen, ui en peper erbij
  9. Roer goed door elkaar
  10. Meng de sojasauzen, suiker, vissaus en bouillon of water erdoor
  11. Roerbak nog 2 minuten op hoog vuur en serveer gegarneerd met in stukjes gesneden lente-ui

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha