Kipfilet met perziken1

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 571 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak een marinade van de witte wijn met het citroensap, de peterselie, de verse koriander, de kervel en de gekneusde peperkorrels
  2. Leg de kipfilets in de marinade en laat ze op een gekoelde plaats ? 3 uur marineren
  3. Neem ze uit de marinade, dep ze droog en bestrooi ze met versgemalen peper en zout
  4. Smelt in een koekenpan 50 gr boter, laat deze uitbruisen en bak de kipfilets op matig vuur aan beide kanten mooi bruin
  5. Snijd de kip in plakjes en dresseer deze in de vorm van een ster op een schaal
  6. Leg de halve ontpitte perziken in het midden van de schaal op de gesneden kipfilet
  7. Vermeng de braadboter met de cr?me fra?che en voeg de fijngehakte koriander toe
  8. Voeg 2 eetlepels citroensap en de bouillon toe en roer het geheel tot een saus
  9. Breng op smaak met verse peper en wat zout en schenk de saus over de perziken
  10. Serveer het gerecht zo heet mogelijk

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha